Algemeen

BitesWeLove maakt lekkere en gezonde tussendoortjes op basis van noten, gedroogd fruit en af en toe wat chocolade. Deze bieden wij online aan, aan zowel consumenten als zakelijke klanten.

Wij geloven dat iedereen zijn dagelijkse portie noten verdient. Gecombineerd met de andere ingrediënten waar we gek op zijn. Een van de manieren waarop we dit willen bereiken is door gezonde snacks dè standaard te maken op kantoor- en congreslocaties. Exit roze koeken en poedersoepjes. In met de gezonde notenmixen. Zo maken we het voor iedereen nog lekkerder èn gemakkelijker je dagelijkse portie noten binnen te krijgen.

Toen Marleen 5 jaar geleden bij een grote supermarkt verantwoordelijk was voor het tussendoortjes schap, zag ze daar vooral repen en koeken bomvol suiker. Dat moest anders vond ze.

Daarom benaderde ze in 2014 de notenbroers Robert & PP en startte met hen BitesWeLove met de missie gezond snacken lekkerder en gemakkelijk te maken. In deze samenwerking komt meer dan 25 jaar ervaring met noten samen met de passie voor good food en liefde voor online gemak.

In 2014 rolden de eerste bites van de productielijn en inmiddels versturen we er meer dan 1.000.000 naar zakelijke klanten en consumenten in Nederland en België.

Je kunt ons mailen op zakelijk@biteswelove.nl, of bellen naar 020-2331750. We zijn telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 17.30 uur.

Onze bites

Alleen de ingrediënten van de allerhoogste kwaliteit komen door onze strenge selectie. Bij BitesWeLove stellen we met behulp van foodexperts, de mixen voor je samen. Nadat we de mixen hebben gemaakt verpakken we deze in onze notenfabriek in kleine portieverpakkingen of grote buckets voor de zakelijke markt.

De ingredienten declaratie van de bites vind je op de achterkant van de verpakking, deze is ook online te vinden op de productpagina van de bites. Klik op de bite waarvan je de ingrediënten wilt bekijken en scroll naar beneden.

Ja dit kan zeker! De EAN codes hebben wij beschikbaar. Stuur een e-mail naar zakelijk@biteswelove.nl en we zorgen dat je deze zo snel mogelijk ontvangt.

Al onze bites hebben tenminste 2 “benefits”. Dit zijn claims waaraan onze bites voldoen, op basis van strikte richtlijnen die door het Voedingscentrum zijn vastgesteld. Op onze website vind je een pagina met een overzicht van alles bites. Door op een bite te klikken krijg je een specificatie van de ingrediënten, hier staan ook de benefits van de desbetreffende bite bij. Ook is het mogelijk de bites in de shop te filteren op specifieke benefits.

Geen probleem. Via de pagina ‘Bites’ kun je filteren op bepaalde ingrediënten, zodat je direct de bites ziet waar je interesse naar uit gaat.

Yes. Al onze bites zijn vegetarisch, maar niet alle bites zijn vegan. Wil je vegan bites? Filter dan op vegan en je krijgt een selectie van de bites te zien die vegan zijn.

De bites wegen tussen de 30 en de 45 gram. Wil je weten hoeveel een bite precies weegt, kijk dan op de detailpagina van de bite in onze webshop.

De buckets wegen overigens tussen de 2,5 en 3 kilo. Dit hangt af van het gewicht van de ingrediënten die in de bite zitten.

Bestellen

Een bestelling plaatsen is heel simpel. Op onze website zakelijk.biteswelove.nl kun je een account aanmaken. Wij ontvangen een melding van jouw aanmelding waarna we je gegevens binnen 24 uur controleren. We keuren dan je account goed en sturen je een e-mail ter bevestiging. Je kunt dan meteen bestellen.

Heb je haast en kun je geen 24uur wachten? Je mag ons altijd even bellen, dan activeren we je account direct!

We hanteren speciale tarieven en voorwaarden voor onze zakelijke klanten. Zo kunnen zakelijke klanten volle omdozen bestellen en betalen op factuur. We willen daarom graag eerst wat meer van je weten voordat we je account actief maken.

Omdat we er graag zeker van zijn dat alleen zakelijke klanten toegang hebben tot onze zakelijke webshop. Ben je een particulier en heb je geen BTW nummer? We hebben ook een consumenten webshop waar je heel gemakkelijk onze bites kunt bestellen.

Heb je na 24 uur nog geen bericht van ons ontvangen? Dan gaat er wellicht iets mis. Het beste kun je dan eerst je spam-box controleren of onze bevestiging hier wellicht is binnengekomen. Is dit niet het geval neem dan telefonisch contact met ons op via 020-2331750.

Nadat je account is geactiveerd kun je meteen een bestelling plaatsen!

We maken graag een offerte op maat. Neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer 020-2331750 of mail naar zakelijk@biteswelove.nl

Dit kan op heel gemakkelijk op je eigen profielpagina.

Dit kun je toevoegen tijdens het plaatsen van je bestelling of vooraf instellen door een adres toe te voegen via je profielpagina.

Je kunt je facturen gemakkelijk downloaden op je eigen profielpagina.

We hanteren een standaard betaaltermijn van 14 dagen.

Als zakelijke klant betaal je gemakkelijk op factuur met een betaaltermijn van 14 dagen. Ook bieden we de mogelijkheid om te betalen via iDEAL of met creditcard. Facturen ontvang je per e-mail op het opgegeven factuur e-mailadres.

Onze bites zijn te bestellen in omdozen van 44 stuks, 20 stuks of in refill- buckets voor de dispensers of als relatiegeschenk.

Onze bites vallen in het BTW tarief 6%. De verzendkosten en presentatiemiddelen als houten displays, navulboxen en dispensers vallen onder het 21% BTW tarief.

Onze bestellingen worden heel snel verwerkt. Mocht er iets verkeerd zijn gegaan bij je bestelling, neem dan telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer 020-2331750. We zijn telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 17.30 uur.

Onze website wordt continu bijgewerkt met onze huidige voorraad. Mocht een product niet meer op voorraad zijn, dan kun je dit zien aan de status: uitverkocht. Onze voorraad wordt wekelijks aangevuld.

Dit kan zeker. Wij versturen automatisch de facturen naar het opgegeven e-mailadres. Je kunt ook een speciaal factuur e-mailadres opgeven.

Verzending

Onze bestellingen hebben allemaal een Track & Trace code. Op deze manier kun je precies zien wanneer je bites geleverd worden. Je ontvangt een e-mail met deze code zodra jouw bestelling ons magazijn heeft verlaten.

Bestellingen vóór 18:00 uur geplaatst, worden dezelfde dag nog verwerkt. We bezorgen de bites binnen 2 werkdagen op elke gewenste locatie in Nederland. Heb je de bites nodig op een specifieke datum? Bel ons dan even op 020-2331750, dan doen we onze uiterste best om dit te regelen.

Neem in dit geval altijd eerst contact met ons op, dan bespreken wij de mogelijkheden om de bestelling op een bepaalde dag te leveren.

De verzendkosten zijn €7,50 excl. BTW. Bij een bestelling boven de €125,- worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Verpakking

We werken samen met PostNL voor onze verzendingen. Grotere bestellingen leveren wij direct.

We bezorgen de bites binnen 2 werkdagen op elke gewenste locatie in Nederland. Heb je de bites nodig op een specifieke datum? Bel ons dan even op 020-2331750, dan doen we onze uiterste best om dit te regelen.

Relatiegeschenken

Onze BitesWeLove box met vier bites is een ideaal relatiegeschenk, een kleinigheidje met de feestdagen of een verrassend extraatje voor je medewerkers.

Uiteraard kan je de box ook zelf samenstellen of personaliseren met een mooie sleeve of persoonlijk kaartje. We maken graag een offerte op maat als je even een mailtje stuurt naar zakelijk@biteswelove.nl.

Een eigen bite? Ook dat is mogelijk. We plannen graag een afspraak in ons gezellige kantoor in de Pijp in Amsterdam, om samen een mooie mix samen te stellen.

Dispensers

Met onze stijlvolle dispenser bied je je gasten of medewerkers, met één draai aan de knop, de perfecte bite. Heerlijke tussendoortjes op basis van noten, zaden en gedroogd fruit.

We bieden de bites voor de dispensers aan in buckets tussen de 2 en 3 kg die gemakkelijk te hersluiten zijn. In een bucket zitten ongeveer 60 tot 70 porties.

We raden de dispensers vooral aan voor grotere locaties, of waar de bites gretig aftrek vinden. We adviseren je graag persoonlijk. Neem contact op met via zakelijk@biteswelove.nl.

Werken bij BitesWeLove

Geregeld hebben wij plaats voor stages. Kijk bij onze vacatures op de website of neem contact met ons. Je kunt ons mailen op info@biteswelove.nl, of bellen naar 020-2331750.

Houdt onze vacature site in de gaten via onze LinkedIn pagina.